В момента сме изправени пред една безпрецедентна криза, която не

...
В момента сме изправени пред една безпрецедентна криза, която не
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов: Започваме да ускоряваме икономическите мерки в геометрична прогресия

В момента сме изправени пред една невиждана рецесия, която не е единствено за България, а и за международната стопанска система. Това сподели в предаването "Неделята " по Нова телевизия министърът на стопанската система Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин.

България, на фона на това, което се случва, се показва относително добре. Страната ни осъществя спад, само че с 6,4% сме в топ 5 в Европейския съюз по най-нисък спад на стопанската система, в топ 5 сме по-най-ниска безработица и сме номер едно на Балканите по кредитен рейтинг. С ограниченията, които подхващаме, съумяваме по някакъв метод да запазим икономическата обстановка в България, съобщи той.

Такава невиждана рецесия изисква скорост на ограниченията, гласност и бистрота. По мярката 60/40, която се реализира от Министерството на труда и обществената политика, все още вложенията, стигнали до стопанската система, са към 185 млн. лв., а по ограниченията на Министерството на стопанската система доближаваме 240-250 млн. лв., изясни икономическият министър. Започваме една геометрична градация на ускоряване на ограниченията, акцентира Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин.

Той заяви, че по ограниченията за подкрепяне на дребния и междинен бизнес подадените заявки са над 27 000, като 19 000 са прегледани и оценени. Разплатени са към 12 000 – 13 000. Усвоеният запас по тази стратегия е над 100 млн. лв., посочи Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР