В момента следя футбола отстрани. Чакаме с нетърпение изборите за

...
В момента следя футбола отстрани. Чакаме с нетърпение изборите за
Коментари Харесай

Балъков: Не със смяна на президента, а с промяна на мисленето на държавниците ни ще се случат нещата

" В момента проследявам футбола в профил. Чакаме с неспокойствие изборите за президент на БФС. Имам предпочитание претендентите за президент на БФС да имат по-голямо присъединяване в медийни акции, с цел да се види кой какво желае да промени ", съобщи легендата на българския футбол Красимир Балъков.

Търновецът разяснява доста тематики, измежду които изборите за нов президент на БФС и протичащото се в националния тим по футбол.

" Явно е, че ще има смяна. Нещата по този начин са докарани, че ще има смяна. Въпросът е каква ще бъде тази смяна. Промяната може да пристигна не със промяна на президента на БФС, а с смяна на мисленето на държавниците ни. Държавата би трябвало да влезе интензивно в тази смяна. Без пари смяна не става ", добави той.

" Скоро не съм приказвал с Петьо Хубчев, само че приказвах с него преди време. Доколкото имам информация, към този момент е в положително положение. Надявам се да бъде по този начин отсега нататък. Стискаме му всички палци да бъде добре и да се пребори с тази подла болест. Вярваме, че ще го направи, тъй като е доста мощен ", разкри още Бала за положението на своя някогашен съотборник в националния.

" Имаме крачка напред в националния тим. Последните два мача демонстрираха, че тимът може. Добрата смяна пристигна при Илиан Илиев. Не би трябвало да омаловажаваме работата и на предходния селекционер. Без начало, няма и край. Той също е съдействал за националния тим. Сега нещата се структурираха и вървят по доста положителен път. Стискам му палци както за Черно море, по този начин и за националния тим.

Аз постоянно съм желал да бъда треньор. Въпросът е къде ще бъда треньор и какво ще работя. В България доста мъчно се работи това, което човек желае. За метода, по който аз желая да работя, мъчно се намира място в България. Ако ми се откри място в България, където да работя по този начин, както аз желая, ще работя. Ако не, ще диря място в чужбина. Имаме много време до лятото ", приключи той пред Спортал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР