В момента си търсят повод и аз, и тя да

...
В момента си търсят повод и аз, и тя да
Коментари Харесай

Иванчева решена да строи училища, но не и кооперации, ако стане кмет

В момента си търсят мотив и аз, и тя да бъдем задържани. У нас всички управляващи са се сраснали и са подготвени да погазят всеки закон единствено с цел да си реализиран задачите. Това не е просто подправена вест, а следващият фарс, както беше първия път с ареста, единствено че в този момент се включват лица отвън прокуратурата. Това изясни претендентът за кмет на регион " Младост " Биляна Петрова във връзка гражданския сигнал против претендента за кмет на София Десислава Иванчева за прелом и пропадане кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор с проведени митинги.

Целта е да се дискредитира единият от претендентите, уточни Петрова. Правото на митинг е конституционно право и ограничението му е закононарушение по думите ѝ. Комуникацията, видна на оповестените фотоси, е основана от два подправени профила. Не могат да ни купят, не могат да ни натиснат, с цел да се откажем от задачите си, безапелационна беше Петрова.

София може да се разшири единствено с ниско строителство и нови квартали, като първо би трябвало да се развият инфраструктурата и улиците, посочи Петрова по повод кандидатурата за локалните избори.

Презастрояването и чистият въздух не бяха приоритет на политиците, а бяха единствено гражданско предпочитание. Вече всички съществени претенденти са разбрали, че това е значимо за хората и са приписали тези цели.

Иванчева ще разгласи мораториум по член 198 от Закон за устройство на територията, в случай че стане кмет на София, с което предпочитано ще се строят учебни заведения, детски градини, само че не и жилищни кооперации.

За нас е закононарушение да се продават общински парцели. Около 25% от искащите да строят получават парцели посредством форма на незаконност демонстрира опитът на Петрова като зам.-кмет на регион " Младост ". Проблемните градежи не са огромни като площи по думите ѝ, а се вършат като дребни пломби и основават огромен проблем, сподели още тя. За решаването на всички проблеми в " Младост " съгласно Петрова са нужни към 20 дка. Ситуацията е сходна в цяла София и може да се реши в границите на от две до три години. С изменение на Подробен устройствен план териториите могат да бъдат предпазени вечно, счита Петрова. Двете с Иванчева плануват София да бъде град в гора, по тази причина упорстват за засаждане на дръвчета. Ще работим за създаване и възстановяване на инфраструктурата, изясни още тя.

Омръзна ни да живеем в град, в който всичко се прави през просото. София е в колапс и е на ръба на допустимото, считат претенденти за общински съветници в листата.

Иванчева и Петрова желаят да развият и електронна община, като се цифровизират архивите, а наред с това и да понижат бюрокрацията за хората. Фактът, че към момента България изостава с редуцирането на административната тежест Петрова си изяснява с това, че институциите са прекомерно консервативни и това улеснява работата на хартия.

Недостигът тук-там в детските градини Иванчева и Петрова са подготвени да преборят с нови ограничения, целящи да дадат преимущество на работещите майки. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР