В момента се провежда спецоперация в НОИ Силистра и София.Това

...
В момента се провежда спецоперация в НОИ Силистра и София.Това
Коментари Харесай

Проверяват бащата на тийн-сензацията Тита при спецакция в Силистра

В момента се организира спецоперация в Национален осигурителен институт Силистра и София.Това заяви Канал 3 заместник-главният прокурор Иван Гешев.

" Единственото, което мога да кажа е, че преди към час стартира следващата интервенция на Специализираната прокуратура, касаеща група, занимаваща се с група с източване на Национален осигурителен институт ", разяснява Гешев по отношение на информация на Нова телевизия, че бащата на тийн сензацията Тита е бил арестуван.

Проверяват се офиси във връзка проведена група за източване на Национален осигурителен институт. Схемата е обвързвана с издаване на подправени данни за трудов стаж. 

" Операцията се организира в Силистра и в София. До момента няма арестувани лица. Извършват се дейности в жилище и по отношение на лице, което е татко на певица. Дали е същата, която казахте, не мога да кажа. Певицата Тита. Длъжността му е шеф на Национален осигурителен институт в Силистра. Потърпевша е страната, всички български жители, тъй като се източва бюджетът на Национален осигурителен институт ", разяснява още той.

По-късно Пред Българска национална телевизия Гешев сподели, че има арестувани в Силистра. Той изясни, че става дума за източване на пенсионни фондове. С неистинен документи се получава оптималната пенсия, а " възнаграждението " за услугата е коствало 10 000 лева

Дебитните карти, по които са били превеждани пенсиите, са били държани в членовете на незаконната група, до момента в който не са се натрупали дължимите 10 000 лева, а по-късно били връщани на държателите им.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР