В момента съм в Дубай, дборе съм. Това заяви в

...
В момента съм в Дубай, дборе съм. Това заяви в
Коментари Харесай

Васил Божков: България се управлява от хунта в момента

В момента съм в Дубай, дборе съм. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV предприемачът Васил Божков. Той уточни, че от края на месец януари е там и живее в апартамент, който е чартърен.
В ефира на предаването " Тази заран " Божков уточни, че статутът му сега в Дубай е на резидент. В ареста прекарах към 2-3 седмици - и не ги прекарах в ареста, а в пандиза. Нямах никакви средства, нямах затворнически номер, нямах персонални средства - с една дума, не съществувах, сподели Божков.
Когато дубайските управляващи схванаха по какъв начин стоят нещата, а не както са им показани от българските управляващи, просто ме освободиха. Нямам защита. Имам терзания, в случай че се върна в България, акцентира още Васил Божков. Той разяснява, че е в Дубай, дружно с Георги Попов, като с огромна компания са отпразнували и Гергьовден.
Не знам за какво прокуратурата не се пробвала да се свърже с мен до момента. Както виждате, вие звъните и аз подвигам телефона, означи Божков пред Антон Хекимян и разяснява, че България не е правова страна, тъй като се ръководи от хунта сега. 
Трябва да се върна в България, аз съм почтен и ще се върна в подобаващия миг. Колкото по-скоро, толкоз по-добре, тези неща би трябвало да се изчистят. Нека делото да влезе в съда, разясни още Васил Божков.

Аз бих направил за Левски всичко, с цел да върви добре. Аз съм подготвен да дам акциите на всеки един - не да ги продам, а да ги дам. И това е единствено и единствено, с цел да спасим Левски. Борисов унищожи Левски. Как ще избави клубът Борисов? Ще му даде заем? Или ще откри различен идот да устоя Левски, след това да го арестуват и него?, попита Васил Божков. Левски Беше постоянен клуб и вървеше нагоре, разяснява предприемачът.
Акциите на Левски към този момент не ми трябват. Аз от тази обстановка не мога да направя нищо за Левски, сподели още предприемачът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР