„В момента съм първи вицепрезидент и все още съм такъв.

...
„В момента съм първи вицепрезидент и все още съм такъв.
Коментари Харесай

Йордан Лечков не бил подавал оставка

„ В момента съм първи вицепрезидент и към момента съм подобен. Не съм подавал оставка. Има си правилник и всичко, което върша е единствено и само по правилник. Конгресът ме е дал своя вот да съм вицепрезидент и извършвам отговорностите си.

Има си докладчик и там не написа аз да съм подавал оставка. Не нося отговорност за непознати дейности. Футболният съюз като управление е постигнало не малко за последните 14 години “, разгласи Лечков след загубата от Парагвай. Той е директен отговорник за националните тимове.

" Няма да се разминем в това, което сме видели. С това разполагаме, това ни беше главният състав, който ще е и в неделя. Лошо е, че не вкарваме голове. Нямате ли други въпроси за мача? Трябва да бъдем поредни в това, което си приказваме. Проблемът не е в треньора, убедихте се, нали. Изхарчихме още едно име като Балъков, за огромно страдание. С това разполагаме, това е. Трябва да се работи, и то много. За мен опциите са изравнени съвсем. Футболистът на Парагвай, който вкара гола, направи разликата в мача - коства 28 милиона, играе в Нюкасъл, нашите треньорите разполагат с други футболисти.

Добре е, че има тази Лига на нациите, чакаме вторник, с цел да забележим с кой ще играем вероятно. Това е късмет, би трябвало да се концентрираме върху него. Колкото и най-малък да наподобява, би трябвало да се концентрираме. Месецът беше плевел, за мен необяснимо за какво. В предния мач играха тези футболисти, в този момент отново бяха същите. Разликата е, че тогава играхме със международна мощ като Англия, през днешния ден с Парагвай - и отново загубихме.

От моята уста чули ли сте аз да приказвам за конгрес? Имаме една подадена оставка, на Боби Михайлов, която би трябвало да бъде гласувана на конгрес. Ако от моята уста сте чули " конгрес ", се мятам незабавно под някоя кола. Това, което се случи, към момента нямам пояснение. Като играете карти, показвате ли си ги? Уставът е безапелационен, ние се избираме на конгрес. Бърза работа нямам ", сподели още Лечков.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР