В момента Съединените щати прехвърлят на Украйна ракетни системи за

...
В момента Съединените щати прехвърлят на Украйна ракетни системи за
Коментари Харесай

САЩ не искали да дадат на Киев снаряди за HIMARS с обсег над 80 км

В момента Съединените щати трансферират на Украйна ракетни системи за залпов изстрел (РСЗО) HIMARS с обхват от 80 км и не са склонни да стартират да доставят снаряди с по-голям обхват.

Това стана ясно от министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин, говорейки в сряда на конференция след постоянна среща на група, основана от западните страни за съгласуване на военната помощ за Киев.

" Обхватът на снаряда HIMARS [прехвърлен от Вашингтон на Киев] е 80 км. Така че това е много добър обхват ", сподели шефът на Пентагона.

Той отговори на въпросите дали Съединените щати имат намерение да доставят на Украйна муниции за РСЗО HIMARS с по-голям обхват от планувания сега.

„ Ние имаме вяра в следното: това, което те (въоръжените сили на Украйна – бел. р) имат, с което работят, в действителност им дава огромен капацитет “, акцентира Остин, имайки поради западните военни доставки за Киев, в това число РСЗО HIMARS.

„ Това (по-нататъшни доставки на американско оръжие, военна техника и муниции – бел. р) ще зависи от това по какъв начин те организират тези военни интервенции и какви са техните потребности “, добави ръководителят на американското министерство на защитата.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР