В момента Путин дава урок как да нулира икономическия растеж

...
В момента Путин дава урок как да нулира икономическия растеж
Коментари Харесай

Навални: Путин дава урок как да нулира икономическия растеж на страната си

В момента Путин дава урок по какъв начин да нулира икономическия напредък на страната си след 20 години. Това написа съветският опозиционер Алексей Навални.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5503
„ Може би същинската задача на Владимир Путин е да преподава уроци. За всички - от международни водачи и световни специалисти до елементарните хора. През 2022г. той беше изключително добър в това. Отново ни подсети, че пътят, който стартира с " малко подправяне на избори ", постоянно приключва с тирания. За това, че диктатурата постоянно води до война. Ех, по какъв начин не трябваше да забравяме, нали? Години наред международните водачи лицемерно приказват за " прагматична позиция " и изгодите в интернационалната търговия. Цената на войната: военна и икономическа помощ за Украйна, бежанците, наказания - всичко това ще коства стотици пъти по-скъпо от договорите за нефт и газ “, написа той.

Според Навални, Путин е унищожил медиите и провежда политически убийства. „ Живее в имперски илюзии. Той е вманиачен, който може да провежда кърваво кръвопролитие в центъра на Европа през 21-ви век. Отговорът на главния въпрос, обаче: по какъв начин да спрем злия лунатик с войска и ядрена бомба, всички би трябвало да го намерим сами “, прибавя Навални.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР