В момента прокурори от специализираната прокуратура подготвят публикуването на серия

...
В момента прокурори от специализираната прокуратура подготвят публикуването на серия
Коментари Харесай

Прокуратурата обеща бомба с доказателства за обвиняеми, политици и медии

В момента прокурори от профилираната прокуратура приготвят публикуването на серия доказателства за връзките сред предприемачи, политици и медии . Това разгласи в изказване представителят на основния прокурор Иван Гешев, Сийка Милева .

То ще разреши на българската общност да стане очевидец на " невиждани опити за отбягване на търсене за наказателно гонене ".

Образуваното следствие е по глава 1 от Наказателния кодекс, анонсира Сийка Милева и добави, че обществото ще може да види по какъв начин обвинени си партнират и с публицисти, и с политици , с цел да запазят заграбеното от тях.

" Цялото общество би трябвало да си даде сметка, че това се финансира с откраднатото от тях ", акцентира Милева. " Българската общност има правото да знае по какъв начин обвинените Васил Божков и Цветан Василев си партнират с политици и свободни публицисти . Вярвам, че откакто всеки човек разбере истината, ще направи своя избор и ще избере на коя страна да застане - на страната на нарушителите или на страната на закона ", съобщи още представителят на основния прокурор.

Припомняме, малко по-рано през днешния ден Иван Гешев разгласи с туит : " Наистина - никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем на всички българи за следващ път! "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР