В момента принц Хари е в Обединеното кралство за 10-ата

...
В момента принц Хари е в Обединеното кралство за 10-ата
Коментари Харесай

Принц Хари няма да се срещне с крал Чарлз по време на пътуване до Обединеното кралство за годишнината от Игрите Invictus

В момента принц Хари е в Обединеното кралство за 10-ата годишнина от Игрите Invictus, само че няма да се срещне с татко си, крал Чарлз III, по време на визитата му.

„ В отговор на многото запитвания и продължаващите спекулации дали херцогът ще се срещне с татко си, до момента в който е в Обединеното кралство, това седмица, за жалост няма да е допустимо заради цялостната стратегия на Негово Величество “, сподели представител на херцога на Съсекс пред Fox News Digital.

„ Херцогът, несъмнено, схваща дневника на татко си с задължения и разнообразни други цели и се надява да го види скоро. “

Крал Чарлз неотдавна се завърна към публични отговорности на фона на борбата си с рака. Fox News Digital се свърза с Бъкингамския замък за коментар.

Принц Хари пътува до Лондон, с цел да отпразнува 10-ата годишнина на Invictus Games. (Крис Джаксън/Гети изображения за The Invictus Games Foundation)

Малко откакто диагнозата рак на Чарлз беше оповестена през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР