В момента певицата е на почивка заедно с последното си

...
В момента певицата е на почивка заедно с последното си
Коментари Харесай

Тази Страшна Изповед На Глория Разтърси България! Баща Й Се Е Напивал И Я Е

В момента певицата е на отмора дружно с последното си гадже.

Припомняме, че неотдавна изпълнителката сподели мъжа до себе си. Гло постоянно е била дискретна с мъжете до себе си, само че в този момент сподели любовта на живота си. Примата на поп фолка не крие любовта си към новата си остаряла обич.

Стана ясно, че последната й тръпка е остаряло гадже. Певицата и много по-младия й другар са минали през много компликации във връзката си.

Те заздравяват любовта си с пътувания по света и у нас. Преди известно време двамата бяха на отмора на Малдивите. Преди това релаксираха в прилежаща Гърция, където двамата имат парцели.

След което се разходиха из Виена. Публичността смущава гаджето на Гло и по тази причина те по-често са на открито, в сравнение с в родината.

Пловдивският предприемач Йордан Джерменски и Глория се познават преди 15 години, само че тогава връзката им била къса.

Глория показа първи фрагменти от книгата си, където разкрива дълго защитавани фамилни секрети. В една от главите поп фолк дивата разкрива компликациите в фамилията си.

„ Баща ми имаше проблеми с алкохола, майка ми плачеше, ядосваше се “, са чат от нещата, които Гло споделя в книгата. Именно поради неподправените и откровени истории на певицата, записките се чака да се трансфорат в бестселър, написа вестник „ България Днес “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР