В момента OPPO приключва работата върху нова технология, която ще

...
В момента OPPO приключва работата върху нова технология, която ще
Коментари Харесай

Флагманът OPPO F19 може да има 10х хибриден оптичен зум

В момента OPPO завършва работата върху нова технология, която ще се употребява във флагманските смарт телефони от последващо потомство.

Публикуваната наскоро патентна поръчка на OPPO демонстрира, че компанията работи върху върху усъвършенствана технология за потреблението на двойните камери в смарт телефоните. Китайският производител индиректно удостовери тази информация, като сподели, че разработваната нова технология е съвсем подготвена и напълно скоро ще стане комерсиална. Очаква се опцията за неведнъж хибридно увеличени да получат флагманските мобилни устройства на компанията, започвайки с OPPO F19 .



OPPO за първи път показа технология за 5х оптично нарастване по време на MWC предходната година. Това бе смарт телефон с тъничък корпус, в който обективът на камерата изглеждаше като перископ и имаше задоволително място за мащабиране на изображението. В съпоставяне с обичайна технология за оптично нарастване, телефонът на OPPO имаше камера с дебелина 5,7 милиметра. която дружно с обектива нараства до 7,8 милиметра. Но в този момент компанията е съумяла да понижи дебелината на оптичния модул с 10% и по едно и също време с това да усъвършенства оптичната стабилизация на изображението при оптимално нарастване.

OPPO има шест научно-изследователски института и четири научни центъра в целия свят. Новата 10х технология за оптично нарастване е един от основните аспекти в научната активност на компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР