В момента няма нито Студен мир, нито Студена война, а

...
В момента няма нито Студен мир, нито Студена война, а
Коментари Харесай

Керемедчиев: Русия сменя стратегията си в действие, има план, но той е по-скоро сирийски вариант

В момента няма нито Студен мир, нито Студена война, а имаме ужасяваща война. Toва съобщи някогашният заместник-външен министър Милен Керемедчиев пред Българска национална телевизия.

По думите му едва ли може да има скорошна среща сред президента на Украйна Володимир Зеленски и съветския президент Владимир Путин, в случай че вторият не промени политиката си. Русия подхожда към договарянията за помирение все едно е спечелила войната. В момента Русия слага условия, които са неизпълними, уточни Керемедчиев, представен от novini.bg.

За разлика от Русия, която след завладяването на Крим стартира да се приготвя за експанзията и войната в Украйна, европейските водачи не си научили урока за тези години. Русия употребява глобите, с цел да може да се провежда да задоволява потребностите си без външна нужда, сподели Керемедчиев.

Според него Европа стана една прекомерно задоволена, икономическа богата територия, която заплаща за своята сигурност и сигурност на останалите страни. Това е един стопански исполин на глинени крайници - Германия ще похарчи 100 милиарда евро за своето превъоръжаване на армията. Най-накрая се разсънваме и започваме да приказваме за диверсифициране на позициите от Русия, сподели Керемедчиев.
Той уточни, че Русия се подготвяла за нашествието, само че упованията са били други и с дни да напредне съветската войска. В момента Русия трансформира тактиката си в деяние, има проект, само че по-скоро той е сирийски вид, сподели още Керемедчиев и добави, че сюжетът е, че се влиза в тежка разрушителна война.

Предоставяне на МиГ-ове не е вярна тактика за помощ за Украйна, съгласно Керемедчиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР