В момента няма бедстващи хора, няма загинали и няма пострадали

...
В момента няма бедстващи хора, няма загинали и няма пострадали
Коментари Харесай

Гл. комисар Николай Николов: Няма бедстващи хора след обилните валежи

В момента няма бедстващи хора, няма починали и няма потърпевши след изобилните дъждове в страната. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " основен комисар Николай Николов. Той изясни, че бедственото състояние в община Смолян е оповестено превантивно, с цел да бъдат мобилизирани безусловно всички сили, притежаващи техника и жива мощ, с цел да не се допусне бедстване на хората.

Шефът на " Пожарната сигурност и отбрана на популацията " благодари и похвали работата на локалната администрация в Смолян. Според него качеството на реакцията при бедствия се покачва.
Гл. комисар Николай Николов, шеф на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ": Усещането на жителите, че някой различен ще донесе тяхната сигурност, тяхната сигурност последователно се измества към това, че ние сме виновни за нашата сигурност, за нашата сигурност. Там, където не можем да отговорим, е страната. Тази симбиоза, когато стане действителна изцяло, нещата ще са много по-добри. Още един път приветствие за кметовете за тази организация.  Бедствено състояние в цялата Смолянска община поради пороите Бедствено състояние в цялата Смолянска община поради пороите
Поредна нощ на проливни дъждове. Тежка е обстановката в Смолянско. Бедствено състояние беше оповестено нощес в Смолян поради пороите. Аварийни екипи бяха н...

Община Смолян е в бедствено състояние от нощес. То беше оповестено от кмета Николай Мелемов, откакто фрапантно се покачиха равнищата на реките Черна и Бяла. Няколко са сериозните точки в града, където има заплаха река Черна да излезе от коритото си. Заради проливните дъждове на доста места са се образували свлачища, има откъснати села.
Николай Мелев, кмет на община Смолян: Следим всички сериозни точки, получава информация, имаме спешен щаб, работим взаимно със службите на Министерство на вътрешните работи, с " Пожарна сигурност ". Няма нови сериозни точки, само че има няколко откъснати села - Киселчово, Мугла, Стикъл. Опасността от преливане на река Черна в кв. Устово стои от през вчерашния ден, само че имаме подготовка, в случай че се наложи, ще реагираме мигновено.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР