В момента няма абсолютно никаква причина да не се строи

...
В момента няма абсолютно никаква причина да не се строи
Коментари Харесай

Тотев за Зоопарка: Няма абсолютно никаква причина да не се строи, сякаш ни саботират!

" В момента няма безусловно никаква причина да не се строи Зоологическата градина. " Това разгласи кметът Иван Тотев пред камерата на Plovdiv24.bg. Градоначалникът даде първата порция отговори на въпрос, заложени от пловдивчани в рубриката ни " Попитай кмета ".

" Правим всевъзможни срещи с проектантите, с изпълнителите, с надзорната компания. Сега ми дават обещание, че до седмица ще стартира строителството. Няма никаква парична да не се строи. Ако то не се случи, ще потърсим нова надзорна компания. Вече го одобрявам персонално, като че ли ми се случва незабележим бойкот. Но изрично съм дал период да стартира строителството, в случай че не - ще сменяме хората, които работят там. Повече не мога да понасям ", разяснява градоначалникът.

По думите му за довършването на Зоопарка трябват още към 30 дни, изрично решение на Общината е да се работи оптимално бързо. Надеждите са и за дефинитивно спечелване на делото с еколозите.

" То няма отношение към самото строителство, а към приемането на обекта, което е друго ", изясни Тотев. " Спорът е доста простоват – той е дали Зоопаркът е в НАТУРА. Ясно е, че не е, там не минава граница на НАТУРА. До него има заведение, то в НАТУРА ле е? За пловдивчани  е ядно, само че за еколозите очевидно не е ", разказа проблема с делата и Зоопарка Тотев. А какво още сподели той - разберете от огромното изявление на Plovdiv24.bg.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР