В момента някои производители на смартфони позиционират своите устройства в

...
В момента някои производители на смартфони позиционират своите устройства в
Коментари Харесай

Samsung подготвя сензационен смартфон за феновете си

В момента някои производители на смарт телефони нареждат своите устройства в категорията „ без рамки “. Става дума за оптимално неявяване на рамките в дизайна на телефоните.

Samsung има желанието да сътвори първия изцяло „ безрамков “ смарт телефон. Корейската компания към този момент записва патент, обвързван с тази разработка в Международната организация за интелектуална благосъстоятелност.

Представители на компанията споделят, че потребителите отдават желание на по-големите телефони. В същото време огромните рамки вършат последните неуместни за потребление.

Поради това корейците желаят да основат смарт телефон, в който дисплеят ще заема цялата предна повърхнина.

Представителните ескизи свидетелстват за това, че Samsung възнамерява и по-нататък да употребява екрани с извити краища. Не е изключено корейските инженери да употребяват извивки освен по краищата, само че и също по този начин от горната страна и изпод на устройствата.



На една от рисунките може да се види, че компанията даже учи опцията за извиване на екрана от задната страна. Благодарение на това, на неголяма част от екрана откъм гърба може да бъде изобразявана информация за входящи позвънявания.



По информация на източника Ice Universe, смарт телефонът ще бъде оборудван с екран във формат Infinity Display, който на практика изцяло ще заема предната част на устройството.

Диагоналът на екрана ще бъде не по-малък от 5 инча. Благодарение на отсъствието на рамки, телефонът ще бъде стилен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР