В момента не се обсъжда персоналният състав, но това не

...
В момента не се обсъжда персоналният състав, но това не
Коментари Харесай

Цонева: В момента не се обсъжда персоналният състав на кабинет

В момента не се разисква персоналният състав, само че това не значи, че когато би трябвало да се даде поддръжката за този кабинет няма да се разисква структурата му. Това сподели в студиото на " Денят стартира " по Българска национална телевизия Антоанета Цонева, народен представител от " Демократична България ".

По думите ѝ безусловна поддръжка от " Демократична България " към този миг не може да се чака.

" Българските жители чакат държавно управление. Когато забележим състава на кабинета, ще вземем решение и по този въпрос. Хората, които ще стъпят в тази отговорност, са доста значими ", добави Антоанета Цонева.

Според нея по кое време ще бъдат показани министрите зависи от темпа на диалозите сред партиите.

" Ние постове и порции от това ръководство не чакаме. За нас е значимо Движение за права и свободи да бъде държана отвън достъпа до властови запаси, това е моделът ГЕРБ-ДПС, моделът Борисов-Доган-Пеевски. Ние няма да приемем те да получат достъп до ръководството и да въздействат върху политиките на това ръководство. Предстои да се разисква по какъв начин ще бъдат закрепени уговорките сред обособените страни. Слави Трифонов би трябвало да има ясна обществена позиция по основните за ръководството цели. За " Демократична България " най-важна е тематиката за дълбока промяна в правосъдната система ", сподели още Антоанета Цонева.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР