„В момента не съм бременна, но съм готова да родя

...
„В момента не съм бременна, но съм готова да родя
Коментари Харесай

Николета: Искам син от Ники!

„ В момента не съм бременна, само че съм подготвена да родя още едно дете. Искам наследник и ще го кръстя Ники “. Така Николета Лозанова отговори на почитателите си дали скоро ще става майка, а и затапи тези, които разясниха, че са се разделили с футболиста.

Ни Ло рядко приказва за персоналния си живот, само че в диалог със свои фенове разкри забавни детайлности. С отговорът си тя загатна, че желае дете от фунболиста Ники Михайлов, а в случай че имат мъжка рожба ще носи името на баща си. Извън тази тематика Лозанова признава за две свои пластични интервенции – на гърдите и устните.

„ Имам 375 кубика силикон във всяка гърда, устните съм си правила в профилирано козметично студио. В монета тежа 53 кг. Носът си е мой, в никакъв случай не съм го оперирала “, споделя Николета.

Напук на нападките към Валери Божинов във връзка изневерите му до момента в който е бил с Биляна Дол, Ни Ло написа в обществената мрежа страхотни думи за някогашния си. "Мога да го нарека индивидът с най-чистата душа, който познавам. Не таи отрицателни усеща към никого и оказва помощ на безусловно всеки ", показа мнението си плейбойката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР