В момента не е много приятно да се пазарува в

...
В момента не е много приятно да се пазарува в
Коментари Харесай

eBay създава персонализиран онлайн магазин




В момента не е доста прелестно да се пазари в онлайн магазини като eBay. За да откриете това, което в действителност търсите, нормално се постанова да преровите цели каталози или да се надявате с употребяваните основни думи да намерите нужното. В eBay обаче към този момент са създали решението – онлайн магазинът ще прави по-голямата част от работата вместо вас. Компанията пуска функционалност Interests, която основава къстъмизиран магазин на база на вашите отговори, посочени в къс въпросник. Например, в случай че харесвате йога и плаж, то ще намерите последните модели обувки до постеля за йога и бански костюм.

Системата употребява композиция от логаритми (не, не става дума за неестествен интелект) и големия набор от данни на eBay, с цел да сътвори вашия персонален магазин.

Засега Interests е наличен през eBay за Android and iOS приложенията в Съединени американски щати и се чака през идващите месеци да бъде пуснат и в другите страни. В прочут смисъл, този метод е тъкмо противопоставен на потребления от Amazon – потребителите няма да желаят да посетят конкуренцията, в случай че постоянно виждат това, което харесват в eBay.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР