В момента не е контактна. Тепърва предстои вторична оценка, за

...
В момента не е контактна. Тепърва предстои вторична оценка, за
Коментари Харесай

Последни Разтърсващи Разкрития За Атаката С Киселина В София! Много Лоши Новини За Жертвата!

В момента не е контактна. Тепърва следва вторична оценка, с цел да се обясни по кое време ще бъде оперирана, сподели пред bTV Мая Aргирова, шеф на Kлиниката по изгаряния. Пострадалата ще влезе в операционната след стабилизиране на индикаторите ѝ и след спомагателни съвещания.

Нападението над дамата е осъществено покрай кръстовището с „ Константин Величков ”. 36-годишната жена паркирала в региона, в който живее, и когато излязла от автомобила си, била нападната.

„ Едно лице, което седеше и изчакваше до кофите просто потегли пред мен, насочи се към дамата. Чу се строшаване и след което всичко в близост стана в едни големи пушеци и почна доста мъчно да се диша “, описа очевидецът пред Нова телевизия.
„ Лицето стартира да бяга, дамата към този момент беше на колене и викаше. Това, което аз съумях да направя, е просто да си съблека якето, с цел да й дам да се почисти “, сподели още мъжът.

На мястото е осъществен оглед, конфискувани са материални доказателства. По случая е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Предприети са дейности за търсене на причинителя.

Пострадалата се споделя Ажда Ибрахимова и е притежател на сладкарски завод на ул. " Цар Симеон " в столицата. Има 15-годишна щерка, фамилията живее от 10 години чартърен в блока, към който е станало заливането с киселина, оповестява още " Нова телевизия ".

Съседи споделят, че фамилията е доста положително, За нападението няма обвинен, нито арестуван, към този момент няма и версии, по които се работи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР