В момента Зоуи Кравиц е заета със снимките на The

...
В момента Зоуи Кравиц е заета със снимките на The
Коментари Харесай

Защо Зоуи Кравиц нападна Hulu

В момента Зоуи Кравиц е заета със фотосите на The Batman, които към момента не знаем дали са възобновени, където би трябвало да я забележим в ролята на Черната котка.
 Зоуи Кравиц, The Batman и за какво актрисата не може да снима в условия на обществена отдалеченост
Когато си Жената котка и доста хора би трябвало да те допират

На Зоуи Кравиц не ѝ е елементарно

Можем да я гледаме и в сериала на Hulu High Fidelity . Именно този сериал обаче стана мотив актрисата да нападне стрийминг платформата.

Причината е, че Hulu взеха решение да не възобновяват High Fidelity за втори сезон. Кравиц разгласява няколко фотоси от снимачната площадка, на които е с сътрудниците си от сериала, с цел да им благодари за хубавите моменти.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) на Авг 5, 2020 в 7:25 PDT

Постът беше коментиран от много известни персони, измежду които и Теса Томпсън, която написа, че сериалът ще ѝ липсва. СпоредThe Hollywood Reporter, в отговор на това Зоуи Кравиц написа иронично, че най-малко Hulu имат още доста продукции, в които дами с друг цвят на кожата вземат участие.

Пояснявайки, че това не е по този начин. Съвсем явно е, че Кравиц е разочарована от прекратяването на сериала, само че ни се коства, че се пробва да възпламени искра, от която няма потребност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР