В момента най-коментираната личност от британския кралски двор е Меган

...
В момента най-коментираната личност от британския кралски двор е Меган
Коментари Харесай

Какво направиха и Меган, и Кейт в седмия месец

В момента най-коментираната персона от английския кралски двор е Меган Маркъл. И в това няма нищо изненадващо, тъй като напълно скоро тя ще подари принц Хари с първи правоприемник. Въпреки това, продължава да бъде дейна в формалните си задължения и дава куп благоприятни условия да я зърнем в бременно коремче.

Преди дни херцогът и херцогинята на Съсекс бяха по посещаване в Мароко. В натоварената си стратегия Меган откри дребна пропука да си отдъхне, до момента в който творяха върху ръката й обичайната рисунка с къна , която се прави на бременни за здраве и благополучие на майката и бебето.
 Снимка 409646

Цветята, които една 17-годишна мароканка нарисува на ръката на Меган преди дни, връщат спомените ни тъкмо година обратно , в края на февруари 2018 година Тогава Кейт Мидълтън също беше бременна в седмия месец, а на 23 април стана майка за трети път, напомня Express.
 Снимка 409649

Преди да излезе в майчинство обаче, херцогинята на Кеймбридж посети Съндърланд дружно с принц Уилям, където 18-годишна майсторка на рисунките с къна имаше достойнството да нарисува няколко точки и завъртулки на ръката на Мидълтън. Е, и в това отношение Меган я бие по автентичност и осъществяване .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР