В момента на Новолунието ние имаме възможността да се обърнем

...
В момента на Новолунието ние имаме възможността да се обърнем
Коментари Харесай

Утре рано сутринта можете да направите ритуал, с който да ви се изпълнят и най-съкровените желания!

В момента на Новолунието ние имаме опцията да се обърнем към пространството и към Вселената, да желаяме помощ и протекция в нашите каузи. Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките единствено на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е допустимо или им би трябвало повече време в идващите месеци.
Но всичко зависи от нас и от нашата религия, от нашето предпочитание, какъв брой мощно го желаеме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в границите на първите 8 часа и да се напишат на лист хартия и да си ги пресъздаваме.
Как може да стане това:

1. Напишете желанието си до 8 чàса от точния миг на Новолунието
2. Напишете желанието на ръка
3. Поставяйте дата и съхранявайте листовете с желанието си
4. Желателно е да се написа с червен химикал и да държите листа покрай вас.

Новолунието е в действителност един невероятен ден! Един вълшебен ден!

Това е една неповторима техника за сбъдване на стремежи!

Нашите мисли са сила – сила, с която можем да реализираме доста. Можем да повлияем на доста неща, протичащи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, само че има и неща, които могат да бъдат изменени от нас, от нашите мисли, от нашите дейности. А точно тук се включва мощно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Просто ние предявяваме и демонстрираме, от какво имаме потребност и го пускаме в пространството. А то след това ни го дава, чува нашите стремежи и молби. Затова се споделя още: искай, с цел да ти се даде!

Новолунието е един доста специфичен миг, през който в случай че насочим мислите си в вярната посока и повярваме мощно, от цялото си сърце и душа, нашите стремежи ще се станат действителност. Това е един магически момент, в който стават чудеса!

Вземете този миг и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата фантазия, с вашето предпочитание. Затворете очи и си представете, че това което желаете, към този момент е реалност, осъществено е. Усетете възприятията и страстите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се в профил в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това мощно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително значимо изискване е вашето предпочитание да бъде обвързвано и да визира единствено и само вас самите, да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, доста се заблуждавате. Не би трябвало да се пробвате да влияете на други хора, тъй като нищо няма да постигнете.

Ето по какъв начин примерно да формулираме своите стремежи:
„ Благодаря, че мога да си купя колата, която ме удовлетворява като цена и качество. “ „ Благодаря, че имам опция да върша приятни и леки пътувания, без никакви произшествия по пътя. “ „ Благодаря, че към този момент нямам боязън, обвързван с хвърчене. “ „ Благодаря, че моето нервно напрежение към този момент изчезна и съм спокоен изцяло. “ „ Благодаря, че имам опция да пътувам. “ „ Благодаря, че изчезна цялото ми безпокойствие, когато карам и съм спокойна зад кормилото. “ „ Благодаря, че сполучливо си вземам всички изпити. “ „ Благодаря, че съумях да завърша своето обучение с лекост и сполучливо. “ „ Благодаря, че мога с огромна лекост да поддържам връзка. “ „ Благодаря, че не се тормозя към този момент като излизам пред аудитория. “ „ Благодаря, че съумявам да се разбирам и да чувам хората когато ми приказват. “ „ Благодаря, че имам нужната информация. “ „ Благодаря, че имам едни положителни връзки с моите близки. “ „ Благодаря, че имам едни прелестни връзки с братята и сестрите ми. “ „ Благодаря, че имам едни хармонични връзки със съседите ми. “
Какво се прави, ритуали

Както към този момент споменахме, новолуние е най-подходящият интервал за извършване на ритуали за разцвет и благополучие, защото тогава силата на възходяща луна е най-голяма.

От антични времена хората избират новолунието, с цел да правят ритуали за пари, за обич, сбъдване на стремежи.

Желания

Новолунието е най-подходящият миг за отправяне на най-съкровените ни стремежи. Вярва се, че първите осем часа от него имат най-мощен заряд, по тази причина е най-добре да бъдат употребявани тъкмо те.

Как работи ритуалът? Формулирайте доста тъкмо и съответно какво желаете като се стараете желанието да е малко и задоволително ясно.

След което го напишете на листче и прекарайте най-малко 15 минути уединено с мислите си, в които си пресъздавате колкото може по-конкретно по какъв начин то се сбъдва. Много е значимо да го почувствате с цялата си същина. След което сгънете листчето с желанието си и го приберете на несъмнено място, където никой различен с изключение на вас да не може да го види.

Можете да го изгорите, когато желанието ви се сбъдне.

Богатство, пари

Ритуалите за благосъстояние и пари също е добре да се вършат по новолуние, с цел да имат резултат. Вижте един от най-древните способи за привличане на финансово благоденствие към дома.

За задачата би трябвало да напълните с вода стъклен съд и в нощта на новолуние да го оставите да се зарежда на прозореца на спалнята ви. Сутринта измийте лицето и ръцете си с водата като в това време си наричате през идващите дни да напълните портмонето си с пари по този начин, както се цялостни луната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР