В момента милионерът работел за най-големия туристически инвестиционен проект у

...
В момента милионерът работел за най-големия туристически инвестиционен проект у
Коментари Харесай

Всички Одумват Стефан И Гала, Но Никой Не Знае Какво Се Случва С Бившия На Водещата Косьо Будев! Дръжте Се, Той Е Станал

В момента милионерът работел за най-големия туристически капиталов план у нас- Санаторно-оздравителния комплекс „ Камчия ”. Косьо Будев ръководи милиони евро на руснаците.

А Гала изплаща голям жилищен заем. Мъжът до нея Стефан не разполага с доста средства. Той има приходи от производството на мед и от това, че е ководещ в предаването й „ На кафе ”.

Когато екс мъжа й банкрутира, той стана незанимателен за водещата и тя даже го упрекна в душевен тормоз. „ Той успяваше да ми вмени възприятие за виновност, прелестно го правеше и до неотдавна. Натякваше ми че му предизвиквам това, че ще нараня доста хора, че детето не може да понесе раздялата ни ”, жалвала се водещата.

Въпреки бизнес нюха си, предприемача на два пъти банкрутирал. Първият път било през 1994-5 година. Тогава огромна банка потънала и той потопен със 700 000 $.

Загубил още 82 000 $, както и стока за половин милион, която сътрудници му откраднали.

След това Будев почнал да работи с откривателя на нанодиамантите, които лекували рак, проф. Ставри Ставрев.

Дори се договорили с кабинета на Бойко Борисов да създават лекарството. Но промяна на здравния министър развалил договорката. А фармацевтични компании оповестили професора за самозванец, написа разкрития.ком.

Будев направил и две излъчвания за Гала -„ Топ модел Зодиак ” и „ Телевизионно казино ”. Но смяна на управлението на Българска национална телевизия провалило и това бизнес начинание.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР