В момента Левски планира състава си за 2-3 години напред.

...
В момента Левски планира състава си за 2-3 години напред.
Коментари Харесай

"Левски" планира отсега отбора за 2-3 години напред

В момента " Левски " възнамерява състава си за 2-3 години напред. Това съобщи изпълнителният шеф на клуба Павел Колев. Той добави, че по зимната селекция се работи от септември насам, като непрекъснато се гледат набелязани футболисти - български и задгранични. Вчера " Спортал " заяви за един от харесаните - национала Симеон Славчев, който играе за  " Карабах " (Азерб).

" Мислим за селекция от два месеца. Има набелязани футболисти. Пътуваме непрестанно, има и български футболисти, които желаеме да притеглим. Нещата са в промеждутъчен стадий и няма по какъв начин да споделя повече. Има и футболисти, които са с изтичащи контракти и с тях би трябвало да се водят диалози. Опитваме се да си представим тима за две-три години напред. Спортно-технически няма по какъв начин да се опрем на " Лудогорец ", в случай че не създадем усъвършенствания през зимата. Ако някой е очаквал да създадем за осем месеца това, което " Лудогорец " построи за 8 години, то този някой нищо не схваща от футбол ", разяснява Колев.

Той бе безапелационен, че геният Станислав Иванов няма да бъде продаван нито през зимната пауза, нито след края на сезона. " Станислав Иванов има още какво да направи със " синята " фланелка, преди да пристигна подобаващата оферта за него. Ако той продължи да се показва по този начин както в " Левски " и в националния тим, такава оферта ще пристигна. Но до момента в който не пристигна, няма да позволяваме компромисни разновидности за параметри, които са присъщи за нашите географски ширини. Светът би трябвало да научи, че футболистите, израснали в школата на " Левски ", костват пари. Ще опитаме да вдигнем летвата по този начин, че българските футболисти, които излизат от " Левски ", да са доста конвертируеми, да минем по пътя, по който минаха Сърбия и Хърватия ", продължи шефът на " сините ".

Капитанът Живко Миланов пък не трябва да се тормози за бъдещето си. Той към този момент е водил диалог и има обезпечен контракт най-малко за още един сезон. " Преговори с Миланов няма, тъй като Живко е момче, към този момент мъж, който е израснал на " Георги Аспарухов ". Той е потвърдил, че каквото и да му предложим, ще го подпише. След мача с " Ботев " имахме среща с него, разговаряхме обстойно и нашироко за проектите за развиване. Миланов е един от най-важните футболисти. Той ще остане да играе най-малко още една година ", разясни Павел Колев.

Директорът съобщи и философията си по какъв начин " Левски " може да се трансформира още веднъж преобладаваща мощ в България. " Ако левскарската общественост се сплоти, няма да има кой да ни спре. Нищо чудно да станем очевидци и на някаква надмощие у нас.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР