В момента купувачите на нови модели плащат за системата по

...
В момента купувачите на нови модели плащат за системата по
Коментари Харесай

Tesla ще предлага безплатно тестова версия на автопилот

В момента купувачите на нови модели заплащат за системата по $5000

Клиентите на Tesla скоро ще могат да тестват гратис системата за автопилот

Tesla трансформира тактиката си по отношение на системата за автоматизирано ръководство на своите електрически автомобили, стана ясно тази седмица от изказване на шефа на компанията Илон Мъск на среща с акционерите, за която оповестява The Verge.

След няколко месеца Tesla ще стартира да предлага тестова версия на автопилота за своите електрически автомобили изцяло гратис. Засега обаче не е ясно каква ще бъде продължителността на безплатните проби и дали ще има ограничавания във функционалността на автопилота.
още по тематиката
В момента, с цел да конфигурират последната версия на системата за автоматизирано ръководство, купувачите на нови електрически автомобили Tesla би трябвало да платят 5000 $. За клиенти на компанията, които желаят да прибавят автопилот към към този момент купените електрически автомобили, цената е 1000 $.

Илон Мъск признава, че системата за автопилот на Tesla се нуждае от доработки, само че в същото време е неудовлетворен от медиите, които отделят огромно внимание на всеки случай с електрически автомобил на компанията. Последният подобен случай бе врязването на автопилотируема Tesla в полицейска кола.

Междувременно, на срещата с акционерите Илон Мъск заяви, че пълномащабното произвеждане на базовия Model 3 с цена от 35 хиляди $ ще стартира през първото тримесечие на 2019 година Компанията към момента не може да реализира стремежи темп на произвеждане, с цел да извърши в период предварителните поръчки.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР