В момента Китай и Южна Корея разполагат с най-богата информация

...
В момента Китай и Южна Корея разполагат с най-богата информация
Коментари Харесай

Кой ще наследи Ким Чен-ун при евентуална негова смърт?

В момента Китай и Южна Корея разполагат с най-богата информация за положението на Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,. Никой не го е виждал от 11 април, когато той пропусна две доста значими събития. Първото беше на 15 април, когато Северна Корея отбелязва рождението на неговия дядо, който се чества като Деня на Слънцето. Другият мотив бе 25 април, когато се отбелязва годишнина от учредяването на Севернокорейската национална войска. Това съобщи в студиото на ''Плюс-минус'' по Нова телевизия интернационалният анализатор и някогашен заместник-външен министър Милен Керемедчиев по отношение на подбудените клюки за здравословното положение на водача на Северна Корея Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,.

,,Именно второто събитие навежда на мисълта, че нещо се е случил с Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,, тъй като такива сигнали не би дал на своите сънародници. От друга страна през 2014 година изчезна той изчезна за към шест седмици, след което се завърна с леко накуцване. Но като цяло медийният чадър в Северна Корея е толкоз сериозен, че новините се тиражират по строго избран начин'', добави интернационалният специалист.

,,Никой не желае Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, мъртъв, даже най-големите му врагове. Защото в границите на неговото ръководство се стигна до опити за успокоявена на обстановката и срещи с президента Доналд Тръмп и диалози с южнокорейския президент, т.е. несъмнено има стопляне на връзките и никой не желае това да се провали'', изясни още Керемедчиев.

Сестрата на Ким Чен-ун сподели, че не е по-различна от брат си

На въпрос кой би могъл да наследи властта в Северна Корея някогашният зам.-външен министър позволи, че това най-вероятно ще бъде сестрата на Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,.



Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, в компанията на своята сестра Ким Йо-чен (Getty Images, архив)

,,Неговата сестра Ким Йо-чен върви по същия път. Тя сега е на към 30 години и беше бутната много напред в диалозите сред Ким и Тръмп. Тя влезе по партиен път йерархията. Но каквото и да си приказваме, би трябвало да знаем, че севернакорейският режим в никакъв случай няма да остави вакуум, защото всичко се възнамерява. Сестра му е верният избор, без значение дали ще стане в този момент или след 30 години. Самата тя избира по-твърда външна политика на Северна Корея, до момента в който нейният брат е по-склонен на взаимни отстъпки. Тя е доста амбициозна млада жена и сега се кове нейното бъдеще'', разяснява в умозаключение Милен Керемедчиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР