В момента има няколко фактора с неясна сила на въздействие,

...
В момента има няколко фактора с неясна сила на въздействие,
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Има фактори с неясна сила при пандемията

" В момента има няколко фактора с неразбираема мощ на влияние ", разяснява основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев по време на съвещания при президента за датата на осъществяване на парламентарните избори.

Според него един от факторите е доколко ще запазим позитивната наклонност за спад на заболяемостта от ковид. Влиянието на тези празници и интензивните контакти по тяхно време, също са един от факторите.

Доц. Кунчев напомни и за съществуването на два нови варианта на вируса – от Англия и от Южна Африка. Той добави като позитивна наклонност натрупването на все по-голям брой ваксинирани и преболедували.

Трудно е да кажем от в този момент какво ще е развиването на епидемиологичната обстановка, означи той.

" И рекомендациите, и протоколът, който ще създадем ще бъдат ясни. Сред разновидностите са секции за хора, които са преболедували и описи за гласоподаване на карантинираните лица, както и рухване на карантината за няколко часа ", посочи доцент Кунчев.

Той акцентира, че е в полза на всички български жители да се обезпечи бърз, почтен и безвреден избирателен развой. При всички случаи всеки български жител ще упражни правото си на глас и няма да бъдат нарушени демократичните му права, съобщи доцент Ангел Кунчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР