В момента има няколко фактора с неясна сила на въздействие,

...
В момента има няколко фактора с неясна сила на въздействие,
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Има няколко фактора с неясна сила на въздействие на пандемията

В момента има няколко фактора с неразбираема мощ на влияние, разяснява основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев по време на съвещания при президента за датата на осъществяване на парламентарните избори.

В момента има няколко фактора с неразбираема мощ на влияние на пандемичния развой, означи той.

Според него един от факторите е доколко ще запазим позитивната наклонност за спад на заболяемостта от ковид. Влиянието на тези празници и интензивните контакти по тяхно време, също са един от факторите.

Доц. Кунчев напомни и за съществуването на два нови варианта на вируса – от Англия и от Южна Африка. Той добави като позитивна наклонност натрупването на все по-голям брой ваксинирани и преболедували.

Трудно е да кажем от в този момент какво ще е развиването на епидемиологичната обстановка, означи той.

" И рекомендациите, и протоколът, който ще създадем ще бъдат ясни. Сред разновидностите са секции за хора, които са преболедували и описи за гласоподаване на карантинираните лица, както и рухване на карантината за няколко часа ", посочи доцент Кунчев.

Той акцентира, че е в полза на всички български жители да се обезпечи бърз, почтен и безвреден избирателен развой. При всички случаи всеки български жител ще упражни правото си на глас и няма да бъдат нарушени демократичните му права, съобщи доцент Ангел Кунчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР