В момента има много запитвания за наши футболисти, но няма

...
В момента има много запитвания за наши футболисти, но няма
Коментари Харесай

Венци Стефанов: За наши играчи само питат, но не пипат

В момента има доста запитвания за наши футболисти, само че няма нито една съответна оферта. Това разкри президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред „ Мач Телеграф “ след триумфа на „ белите “ над Берое с 3:2.

„ Непрекъснато разнообразни клубове се интересуват от нашите футболисти, най-много младите. Няма обаче оферта. Победата над Берое? Най-после. Много значим триумф, който ни дава успокоение. Беше сложен мач. Радващото е, че момчетата се раздадоха и демонстрираха най-хубавото от себе си “, разяснява още босът на отбора.

„ Ако Калоян продължи да вкарва по този начин, евентуално ще спрем да търсим нападател. Исмаил Иса? Не, нелепости. Когато го искахме преди години, той избра да върви в Черно море, преди този момент в Берое. Иван Минчев също отиде в Стара Загора, а в този момент е къде? В Северна Македония. Ами... ето “, добави Стефанов.

„ Ще вземем играчи, които да ни вдигнат класата. Има доста оферти за такива, само че не сме се спрели на никого към момента. Ще разгледаме деликатно обстановката и ще преценим дали ще вземем “, показа още той.

„ Тежката серия от мачове не следва. Тя стартира още от първия кръг. С Левски, Ботев Пловдив, Берое, да не би да са били лесни мачове? Сега, каквото сабя покаже. Идват мачове с Локо Пловдив, ЦСКА и Лудогорец. Със сигурност да е елементарно, само че аз постоянно съм бил оптимист. Вярвам, че в случай че момчетата играят освободено и покажат какво могат, ще имаме триумф “, показа Венци.

Повече детайлности четете в днешния брой на „ Мач Телеграф “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР