В момента има геополитически прозорец, от който можем да се

...
В момента има геополитически прозорец, от който можем да се
Коментари Харесай

Тома Биков за Северна Македония: В момента има геополитически прозорец, от който можем да се възползваме

В момента има геополитически прозорец, от който можем да се възползваме и да разрушим границата сред България и Северна Македония. Това сподели депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома Биков по време на дебатите за декларацията за Северна Македония и Албания.

" Ще ви прикани да обичате повече България, в сравнение с другите родини ", обърна се Биков към Валери Жаблянов. Той уточни, че съжалява, че негови сътрудници обслужват ползите на непознати страни.

Биков посочи, че Договорът за другарство, добросъседство и съдействие със Северна Македония е начало. " Ако търсите краен резултат още при самото му сключване бъркате. Такъв няма да видите, тъй като наслоенията са доста огромни и евентуално ще бъдат нужни десетилетия, с цел да можем да реализираме даже част от това, което желаеме. За да реализираме даже част от това, което желаеме, би трябвало да демонстрираме единение и единодушие в посоката, която вървим, с цел да не се случи по този начин, че след някоя друга година още веднъж да се окажем в изходната си позиция. За страдание от днешните изявления виждам, че има подобен капацитет и това би било неточност. Ние би трябвало да търсим опция да реализираме вероятното ", сподели още Тома Биков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР