В момента и социологията, но най-вече изборите, показват, че ГЕРБ

...
В момента и социологията, но най-вече изборите, показват, че ГЕРБ
Коментари Харесай

Марешки: Радев и Манолова се надпреварват да крещят, но Борисов няма алтернатива

„ В момента и социологията, само че най-много изборите, демонстрират, че ГЕРБ и министър председателят Бойко Борисов са без конкуренция. Всички други - даже и президентът Румен Радев, и Мая Манолова, всички, които в този момент се надпреварват да крещят, те просто единствено критикарстват. “ Това съобщи в изявление за ПИК водачът на партия „ Воля “ Веселин Марешки.

„ Ама защо ще работят на следващия ден, в случай че вземат властта - това би трябвало да изясняват на хората. Така, че казусът с Васил Божков е явен. Той доста добре знае какво е правил през годините и е по-добре в този момент да е малко по-тих, да си наеме положителни юристи и да се опита да се отбрани. А по-късно политическото поле е отворено, в случай че желае, да си направи и партия. Да излиза и да се бори на избори “, сподели още Марешки.

„ Виждам конкуренция и опасност за моята групировка, единствено в случай че чисти хора излязат на политическото поле - с чисти намерения, хрумвания и дела, за които да се борят. Но в случай че има такива, те по-скоро се записват в нашата партия. Не виждам вид хора, които са част от статуквото и са управлявали България, а дори и са предали концепциите на партията, в която са членували, в този момент да се пробват да се вършат на опция “, разяснява той Мая Манолова.

Марешки разяснява и концепцията за основаване на държавни бензиностанции. Той съобщи, че не е ревностен към концепцията, която била негова, само че съжалява, че не се е случило по-рано. „ Иначе хората от дълго време щяха да бъдат облекчени и да нямат проблем в тази сфера. Щяха да имат опция да си купуват горива на доста по-достъпни цени “, разяснява Марешки. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР