В момента и самият Гочо се намира зад решетките. Бургаския

...
В момента и самият Гочо се намира зад решетките. Бургаския
Коментари Харесай

Правосъдието Погна Ъндърграунд Героя Гочо Бургаския

В момента и самият Гочо се намира зад решетките. Бургаския не е излизал на независимост от края на 2016 година, когато е закопчан дружно с гаджето си в апартамент в Стара Загора. Ченгетата откриват в жилището нарколаборатория, в която имало 50 гр метамфетамин във тип на кристали, към 100 г метамфетамин база, 72 г таблетки с надпис Cirus, 80 г марихуана, 900 г червен фосфор на прахуляк, фосфорна киселина - 6 литра ацетон, и други Дотогава Гочев е в неопределеност и се търси по отношение на няколко следствия за дрога.

Бургаския е добре прочут в локалния ъндърграунд като един от най-хубавите „ готвачи “ на синтетика. Доста чудноват е един от арестите на Гочев. Той е закопчан през 2015 година, откакто подпали жилището си.

Самият Гочев, който потърпевш от пламъците, обяснил на ченгетата, че огънят тръгнал от тиган, до момента в който с приятелката му се пробвали да си изпържат кренвирши. Причината за пожара била, че прехвърчали искри от незаземени контакти. През юни м.г. Бургаския още веднъж се яви в Специализирания съд по обвинявания за присъединяване в наркобанда. След делото той остана единствен обвинен, защото приятелите му подписаха съглашения с прокуратурата.

Гочев е непосредствен сподвижник на убития необут Иван Попов, по прякор Костов. Той даже е директен свидетел на разстрела и даде показания против Димитър Димитров-Бабата.

Костов и Бургаския са освободени от столичния арест единствено ден преди убийството в Поморие, откакто са задържани при спецакция на ГДБОП в наркоквартира в София. Те са закопчани за произвеждане и разпространяване на амфетамин в особено наета квартира, само че все пак са освободени след приключването на 72 часа.

След гибелта на Страшилището за шанаджиите обаче свършва и шансът на Гочо. Ако бъде приет за отговорен и за огромното ОПГ на Сако, Бургаския може да остане още дълго зад решетките.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР