В момента Джейсън Момоа живее в кемпер на стойност 750

...
В момента Джейсън Момоа живее в кемпер на стойност 750
Коментари Харесай

Джейсън Мoмоа живее в кемпер след раздялата с жена си

В момента Джейсън Момоа живее в кемпер на стойност 750 000 $, паркиран пред дома на негов другар в Лос Анджелис, откакто този месец.

42-годишният артист от " Аквамен " и " Игра на тронове " и 54-годишната актриса шокираха всички, като оповестиха, че се развеждат след 16-годишна връзка и близо 5-годишен брак поради " настъпилите разтърсващи промени ".

" Когато Джейсън отсъстваше поради фотосите на " Аквамен 2 ", разликите и проблемите им се изостриха... Джейсън и Лиза имаха проблеми в връзките си от много време. Той отсъстваше за известно време и това несъмнено докара до спомагателен стрес в връзките им. Те към момента се обичат и почитат един различен ", сподели непосредствен до фамилията източник.

Наскоро Момоа беше сниман от в. " Сън " пред кепмера EarthRoamer XV-LTi 026. На фрагментите артистът има занемарен тип. Мобилният му дом е паркиран единствено на няколко километра от парцела на стойност 3,5 милиона $, който споделяше с Лиза Бонет и децата им. Те имат щерка, Лола, която се роди през юли 2007, и наследник Накоа, който се появи на бял свят през декември 2008.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР