В момента държавата се разграбва като за последно, безогледно се

...
В момента държавата се разграбва като за последно, безогледно се
Коментари Харесай

Валентина Каменарска: ГЕРБ, не ви искаме конституциите, идете си с мир

В момента страната се разграбва като за последно, необмислено се раздава на администрация и доближени компании по време на рецесия и безработица. Дано не стигнем и до Беларуския модел по време на изборите. Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ юрист Валентина Каменарска.

Вижте цялото изявление с адв. Каменарска тук:

В изявлението адв. Каменарска сподели още:

Само си представете какво би последвало, в случай че госпожа Меркел се обърне към немските жители с „ изроди, стадо или алкохолизирана навалица “.

Да седне да написа главен закон едно дискредитирано държавно управление, нежелано от народа, е еманация на арогантността.

Припознах се в митинга, тъй като видях лицето на млади, образовани, културни хора, които не могат да понасят повече това пошло, селяндурско равнище.

Доверието в кабинета е 18%, а оставка няма и това е изключителна безочливост. И тези дискредитирани хора пишат главен закон.

Прокуратурата е страна в процеса и би трябвало да бъде равнопоставена на адвокатурата. Освен това държавното обвиняване е длъжно да събира доказателства и в интерес на оневиняването на разследваните лица, което то не прави.

Не знам каква е по своята правна същина тази прокурорска пасмина, в която участват министри от изпълнителната власт.

Не утвърждавам индивидуалистичното разцепление, дългите речи, барикадите, нахъсването. Не е в този момент моментът да бистрим кой кого поддържа. Протестът не би трябвало да е толкоз проведен, хората би трябвало да бъдат оставени да се самоизразят.

В момента страната се разграбва като за последно, необмислено се раздава на администрация и доближени компании по време на рецесия и безработица.

Дано не стигнем и до Беларуския модел по време на изборите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР