В момента бизнес климатът в страната е подходящ за инвестиции.

...
В момента бизнес климатът в страната е подходящ за инвестиции.
Коментари Харесай

КРИБ: България е готова за завод на Volkswagen

В момента бизнес климатът в страната е подобаващ за вложения. В тази връзка в България има условия за вложения от страна на Volkswagen. Да, турският пазар като мащаб е много по-голям, което може би натежава в избора, само че все пак считам, че България е готова за цех на Volkswagen. Такова мнение изрази в утринния блок „ Здравей, България “ на „ Нова телевизия “ заместител - ръководителят на КРИБ Боряна Манолова.

,,Негативният фактор са може би външните фактори, като да вземем за пример рецесията в Европа, възможен Брекзит без договорка. Затова фирмите влагат в разнообразни буфери, само че би трябвало да се влага и в образованието на личния състав. В последните години пазара на труда се промени, превърнахме се в търсачи и основатели на гении. Предлагаме доста положителни условия за работа'', показа още Манолова.

По отношение на хакерските офанзиви заместител - ръководителят на КРИБ уточни, че те съставляват една от най-големите закани за бизнеса, освен у нас, само че и в международен мащаб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР