В момента Биткойн (BTC) се отдръпна до около $41,300 след

...
В момента Биткойн (BTC) се отдръпна до около $41,300 след
Коментари Харесай

Добър момент ли е да се купи Биткойн?

В момента Биткойн (BTC) се отдръпна до към $41,300 след позитивен пробив, който за малко го изтласка над $44,000.

Това провокира интерес измежду запалянковците на криптовалути за това дали това е удобен миг за придобиване на някои от главните активи в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

За да възвърне инерцията си и да се изстреля над $42,000, Биткойн би трябвало да поддържа непоклатимост над диапазона от $36,500 до $38,000 на по-високи времеви рамки. Този разбор, споделен от крипто специалиста Майкъл ван де Поуп в неотдавнашна обява, допуска сериозно равнище за възходящото придвижване на Биткойн.

Големите вложители не седят безучастно по време на тази фаза. Биткойн китовете се възползват от тази опция, натрупвайки повече от водещата криптовалута по време на тази фаза “купуване на спада ”. Али Мартинес означи нарастване на субектите, притежаващи 1,000 BTC или повече, което демонстрира стратегическо струпване в изискванията на пазарна промяна.

С внезапната промяна на пазара апелите за “купуване на спада ” ставаха все по-силни. Според прозренията на платформата за криптовалутни разбори Santiment от 11 декември се наблюдаваше FOMO при тези по-ниски цени.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР