В момента Биляна Йотовска е заета с разписването копията от

...
В момента Биляна Йотовска е заета с разписването копията от
Коментари Харесай

Биляна Йотовска пленява Бахрейн по бански

В момента Биляна Йотовска е заета с разписването копията от новата си книга "Наръчник за здравословен живот ", която е втора за модела.

В нея тя споделя 73 диетични авторски предписания за всички, които желаят да създадат първата крачка към завършено и плътно тяло като нейното.

В предишното островната страна е била най-хубавото пристанище, ситуирано на извънредно стратегическо място - сред Тигър, река Ефрат и Оман.

През бронзовата епоха то е огромен търговски център, свързващ Месопотамия и долината Инд, а през днешния ден е едно от най-предпочитаните места за отдих.

Сега Кралство Бахрейн се слави с първокласните си места за отмора, по тази причина не е чудно, че Йотовска е решила да прекара част от лятото точно там.

В формалната си Инстаграм страница тя разгласява фотография, на която театралничи в тил, облегната на парапета на терасата с градски аспект.

На изображението брюнетката е облечена в изрязан бански в две елементи, чийто десен е на бяло и синьо райе, върху което стоят червени черешки.

"Направи нещо през днешния ден, за което твоето бъдещо "Аз " ще ти благодари ", гласи посланието към фотографията.

По-рано тя качи още няколко фрагмента от столицата Манама, показвайки мигове от екзотичната си почивка.

По-голямата част от жаркия сезон Биляна прекара на българското Черноморие, дружно със брачна половинка си - Димитър Димитров и щерка им Никол.

Очевидно фамилията е решило, че преди книгата на Йотовска публично да излезе на пазара, е най-подходящото време да изоставен страната за малко и да се отдадат на далечни завършения в непознати земи.

Източник: Дир

Вижте всички фотоси в Галерията!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР