В момента българските шофьори спасяват хиляди животи в Белгия, Холандия,

...
В момента българските шофьори спасяват хиляди животи в Белгия, Холандия,
Коментари Харесай

Джамбазки пред БНТ: Българските шофьори в момента спасяват хиляди животи в Белгия, Холандия, Германия и Франция

В момента българските водачи избавят хиляди животи в Белгия, Холандия, Германия и Франция, тъй като единствено източни камиони, най-много български, доставят медикаменти, маски, лекарства. 70% от белгийските водачи са хвърлили ключовете и са на борсата. Това съобщи в Сутрешния блок на Българска национална телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.

По думите му в този момент български водачи са принудени да изкарат 14-дневна карантина в кабината, тъй като в случай че се върнат в България, няма да могат да избавят жители на изброените западноевропейски страни.

На този декор одобряват пакета „ Мобилност “, което ще остави на улицата 200 000 българи, съобщи Джамбазки.

Той описа и за акцията #ИзбирамБългарското, която има за цел да насърчи предлагането на български артикули в комерсиалните вериги.

Ангел Джамбазки: Ще имаме потребност от поддръжка на българското произвеждане, дълги години ще бъдат наранени границите. Затова започнахме и акция #ИзбирамБългарското. От огромните вериги има известна опозиция, търсим разновидности тя да бъде преодоляна. Събираме всички български производители, това са дни, в които българите обичайно пазарят повече. И в Петричко, Сандански и Сливен има доста производители, които нямат достъп до огромните вериги, макар че са подготвени с ранната продукция.

По думите му във Франция работи предписание, пресните зеленчуци би трябвало да са създадени на 40-50 км от магазина, а ползата на българския консуматор е да има достъп до пресни зеленчуци, българско произвеждане.

Европейска комисия закъсня тежко да затвори външните граници на съюза, по тази причина обособените страни затвориха границите си, добави още Ангел Джамбазки.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за по
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР