В момента България вече е на трето място по подадени

...
В момента България вече е на трето място по подадени
Коментари Харесай

Костадинов: С влизането ни в Шенген до десет години българската държава нито ще е българска, нито ще е държава

" В момента България към този момент е на трето място по подадени заявки от незаконни емигранти за леговище. С признатите от държавното управление ни условия за влизане в Шенген за броени месеци ще станем първата страна в Европейски Съюз, което ще ни трансформира в най-големия бежански лагер в света ", съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в пост в Фейсбука. По думите м,у поради дребното и непрекъснато намаляващо население на страната, това " ще докара и до бърза и необратима замяна на популацията на България ".

" С влизането ни в Шенген до 10 години българската страна нито ще е българска, нито ще е страна ", разяснява Костадинов.

Той показва, че на 9 юни има избори за европейски парламент. " Спечелим ли тези избори, дружно с нашите съдружници в другите европейски страни ще премахнем тази политика, ще екстрадираме незаконните емигранти и ще прекратим влизането на каквито и да е хора незаконно през границата ни. Изборът е в ръцете на българския народ. ", написа още Костадин Костадинов, ръководител на " Възраждане ".

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР