В момента България е ощетена от членството си в Европейския

...
В момента България е ощетена от членството си в Европейския
Коментари Харесай

Сидеров: В момента България е ощетена от членството си в ЕС

В момента България е ощетена от участието си в Европейския съюз. Икономическите ни ползи могат да бъдат много по-добре осъществени, в случай че нямаме това очакване единствено на еврофондове”. Това съобщи водачът на партия „ Атака” Волен Сидеров пред Нова телевизия.

"Членството в един съюз не може да бъде цел на съществуването ни и би трябвало просто да извличаме изгода от него. Членството в НАТО пък е излишно. Нереалистични са предварителните прогнози за евровота, съгласно които резултатите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия все още са изравнени ", разяснява той.

Сидеров изрази вяра, че държавното управление ще изкара мандата си до дъно.

„ Гордея се с младежите, които сътворих като школа към себе си. Някои от тях са в евролистата на „ Атака”, сподели още Сидеров.

А по въпроса за размера на минималната заплата бе безапелационен, че той би трябвало да надвишава 1000 лв., тъй като „ би трябвало да следваме европейските стандарти”.

Водачът на листата на „ Атака” Георги Димитров очерта главните цели на възможната си бъдещата работа като евродепутат. Сред тях са предоговаряне на изискванията от предприсъединителния ни контракт, от каквото някои страни членки към този момент се били възползвали; въвеждане на единна минимална европейска заплата; унищожаване на глобите против Русия.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР