В момента Анджелина Джоли държи основните родителски права върху шестте

...
В момента Анджелина Джоли държи основните родителски права върху шестте
Коментари Харесай

Джоли ще трябва да допуска по-често Брад до децата

В момента Анджелина Джоли държи главните наставнически права върху шестте деца. След като завърши разводът с Брад Пит и двамата родители се схванат по всички противоречиви точки (най-вече свързани с децата), ще стане ясно дали това ще продължи да е по този начин и какво време ще може да прекарва той с тях.

Оказва се обаче, че актрисата не е доста склонна да позволява някогашния си брачен партньор до Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс. Независимо дали има основателна причина за това, съдът й напомни, че в случай че не обезпечи повече време на Брад Пит с децата още преди края на развода може да загуби цялостните родителските права върху тях и да се наложи да ги показа с него.

Това лято, когато тя и децата ще са във Англия поради фотосите на втората част на Господарка на злото, тя е задължена от съда да обезпечи постоянен достъп на Пит до тях. Според детските психолози в случай че нямат естествени и сигурни връзки с татко си, това ще е в тяхна щета.

В последна сметка съдът разпореди през юни Брад Пит да прекарва с едно или две от децата по едно и също време по четири часа дневно. След това от 27 юни до първи юли ще може да взема децата за 10 часа дневно, а от 8 до 14 юли ще може отново да ги вижда по четири часа дневно. В края на юли пък ще може да ги вземе за една седмица при себе си в Съединени американски щати. И в случай че Джоли не му обезпечи достъп до тях, очевидно ще има проблеми с родителските права.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР