В момент на световна, здравна и човешка криза, мултиплатиненият изпълнител,

...
В момент на световна, здравна и човешка криза, мултиплатиненият изпълнител,
Коментари Харесай

John Legend подарява любов в нужда на света - slava.bg

В миг на международна, здравна и човешка рецесия, мултиплатиненият реализатор, създател на песни и притежател на 11 награди ГРАМИ - John Legend, показва нова музикална сбирка, с която ни припомня, че любовта сред хората има същинска мощ. “В тези мъчителни времена, някои от нас може да си мислят, че не е добре да се смееш, да танцуваш или да бъдеш сантиментален.

Напоследък фотосите в медиите на цветнокожи, физически подчинени с колена върху вратовете, страдащи или изразяващи гнева си, са плашещи. Но макар, че ние всички усещаме тези ужасни страсти и болежка, е значимо да продължим да демонстрираме на света, че сме не по-малко пълноценни хора.

Чрез изкуството си ние можем да го реализираме. Албумът ми чества любовта, щастието, чувствителността, вярата и силата - нещата, които трансформират културата ни в красива и въздействаща”, споделя Legend. Bigger Love показва класическия John Legend - изпълнен с дълбоки страсти, щастлив, ненагледен, гальовен и деликатен. Колекцията от 16 трака е оп и яняващ микс от поп соул ( “Bigger Love”, “I Do”, “Wild”), секси R&B ( “U Move I Move”, “Slow Cooker”, “Favorite Place”), груув части, въодушевени от хип хопa ( “Ooh Laa”, “Actions”) и въздействащи балади, които рафинират работата му ( “Converstations in the Dark”, “Never Break”). Списание Rolling Stone дефинира едноименния сингъл от албума “Bigger Love” като “ поп парче, готово да те изстреля на дансинга, което те кара да ликуваш даже и в тези сложни времена “.

Billboard написа, че “Actions” може да има друго значение за всеки, само че за следващ път Legend употребява платформата си за положителна мотивация “, а за #1 песента “Conversations in the Dark”, MTV разяснява, че “John Legend е написал най-милите клетви на света ”. Bigger Love съдържа колаборации с Jhene Aiko, Koffee, Rapsody и Gary Clark Jr., ко-автори на музиката и текста са Anderson.Paak, Oak Felder, Tayla Parx, Charlie Puth, Ryan Tedder, Teddy Geiger, DJ Camper, Ricky Reed, Julia Michaels, Digi, Cautious Clay и Di Genius, а изпълнителен продуцент е носителят на цели 15 номинации и 1 премия ГРАМИ - Raphael Saadiq.

Тази вечер Legend ще отпразнува премиерата на своя седми студиен албум със специфичен музикален двубой и пиано борба с Alicia Keys в Instagram Live серии, които изправят реализатори и музиканти в другарски дуели от март месец насам. Гледайте в профила на @verzuztv от 8 pm ET. В чест на деня на бащата, Legend провежда едночасов театър “John Legend and Family: A Bigger Love Father’s Day”, който ще бъде излъчен в неделя, 21 юни, от 8 pm ET/PT по ABC. Вечерната стратегия е трибют към всички татковци и ще съчетае живи осъществявания на частите от Bigger Love, както и прочувствени и занимателни моменти.

В четвъртък, 25 юни, от 3 pm PT/ 6 pm ET, Legend ще изнесе виртуалния концерт #BIGGERLOVE, дружно с Wave, подпомагайки богатство творителната организация Let’s Free America. В послание към почитателите си, Legend споделя: “Не пребивавам с илюзията, че музиката може да избави света и да позволи международните проблеми, само че постоянно съм се обръщал към нея, с цел да ми помогне да мина през сложните времена и знам, че доста от вас вършат същото. Затова нямах самообладание да издам Bigger Love. Стартирах кариерата си през 2004 година с албума GET LIFTED.

А в този момент, навлизайки в лято 2020 година, се надявам този нов план още веднъж да ви издигне, да извърши сърцата ви с обич и ентусиазъм, да ви даде мотив да потанцувате, да ви подари мелодии, на които да държите ръцете си и да вършиме обич.” Мултиплатиненият актьор John Legend има 11 награди ГРАМИ, Оскар, Златен Глобус, Тони и Еми, което го трансформира в първия афро-американец, притежател на EGOT. До момента, Legend има издадени 6 албума, в това число Get Lifted (2004), Once Again (2006), Evolver (2008), Love in the Future (2013), Darkness and Light (2016) и A Legendary Christmas (2018).

През 2018 година той взе участие в концерта на NBC Jesus Christ Superstar Live in Concert, за което печели премия Еми, както и номинация за “ най-хубава основна мъжка роля ”. Година по-късно Legend става част от менторския екип в сезон 16 на музикалния формат “ The Voice” и води Maelyn Jarmon от тима си до победа в шоуто. Той бе наставник в сезон 18 и следва да бъде и в сезон 19. John е сътрудник в Get Lifted Film Co. и е изпълнителен шеф на продукциите Southern Rites, United Skates, Underground, както и филмите Southside with You и La La Land.

В ролята си на човеколюбец, Legend основава акцията #FREEAMERICA през 2015 година, за да окаже въздействие върху националния диалог за непозволената политика на наказателното право в страната и преустановяване на всеобщото отнемане от независимост.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР