В мое лице комисията ще намери партньор. Това заяви пред

...
В мое лице комисията ще намери партньор. Това заяви пред
Коментари Харесай

БСП пожелава успешен мандат на новия транспортен министър

В мое лице комисията ще откри сътрудник . Това съобщи пред депутатите от Росен Желязков на среща с отрасловата парламентарна комисия.

Взаимно съдействие, даде обещание още министърът. Преди съвещанието той е провел диалог с ръководителя на комисията Халил Летифов . Говорели си с метафори. Росен Желязков му разказал притчата за хан Кубрат и неговите синове. Важното е да намерим общото сечение, показа министърът на превоза и даде обещание на депутатите отчетност и бистрота в работата си.

Транспортното ведомство, по думите му, е сложно министерство. Проблемите чукат на вратата, а те желали сложни решения , уточни още Желязков.

Социалистът Георги Свиленски пожела сполучлив мандат на новия транспортен министър . После се сети, че левицата желае да събори кабинета Борисов 3 и се поправя в пожеланията си. От ГЕРБ пък пожелаха цялостен мандат на Росен Желязков.

Превозвачите пък пожелаха да са тил на министъра. Те настояха да се криминализира нерегламентираният транспорт на пасажери, както и да се вкарат видеорегистратори за всички участници в придвижването, а освен в рейсовете.

Припомняме, Росен Желязков стана транспортен министър , откакто Ивайло Московски си подаде оставката с претекст да се поеме политическа отговорност за автобусната злополука на пътя София - Своге . Първоначално обаче номинацията за нов транспортен министър бе зам.-икономическия министър Александър Манолев, който се отдръпна поради изявления в медиите .

Росен Желязков бе основен секретар на Министерски съвет в първия кабинет на Бойко Борисов. След това отговаряше за електронното ръководство , а все още управлява Комисията за контролиране на известията .

Името му стана известно като единственият упрекнат за аферата " Костинброд " от изборите след първата оставка на Борисов. Росен Желязков чу оправдателна присъда по случая обаче .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР