В модата тенденциите се сменят почти всеки сезон, което я

...
В модата тенденциите се сменят почти всеки сезон, което я
Коментари Харесай

Бижуто, което е задължително за 2023 г.

В модата трендовете се сменят съвсем всеки сезон, което я трансформира в едно релативно скъпо, въпреки и занимателно занимание. Добрата вест за фанатиците по тематиката е, че рано или късно някои позабравени трендове се завръщат.
 Бижута, трендове и това ли ще виждаме на всички места през 2023 година
Бижутата, които ще виждаме на всички места през 2023 година

Определено ще са много забележими

Това се случва през 2023 година с перлите. Дълги години бижутата с перли минаваха, в случай че не за демоде, то най-малко за подобаващи само за дами над избрана възраст с по-консервативен жанр на обличане.

Нещата този сезон са напълно разнообразни - перлите не просто излизат на улицата, само че могат да се държат и като пънк аксесоари. Сред настоящите модели бижута този сезон са огърлици и гривни с солидни железни вериги, съчетани с перли.

Обеците са подобаващ метод да прибавим модерната наклонност към облеклото си по-умерено. Което не значи, че самите те са скучни - нормално са комбиниране от метал и огромни перли, или такива в неправилна форма.

По-младежки и занимателен вид да носим перли е с огърлици или гривни, в които те се редуват с различен вид мъниста - от скъпоценни и полускъпоценни камъни, стъкло или смола.

Хубавото е, че максимата " колкото повече, толкоз повече " се оказва настояща и за перлената наклонност на 2023 година Няма нищо извънредно в това да носим огърлици на няколко реда, няколко чифта обеци или даже облекла с приложения от перли. Както и аксесоари за коса като на заглавната фотография.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР