В много тежко състояние със засягане на сърдечния мускул и

...
В много тежко състояние със засягане на сърдечния мускул и
Коментари Харесай

Двете сестри на починалото от натравяне момче се борят за живота си

В доста тежко положение със засягане на сърдечния мускул и с заплаха за живота е 11-годишната сестричка на умрялото в добруджанското село Кардам 9-годишно момче, оповестиха от УМБАЛ „ Света Марина “ във Варна.
Момиченцето е настанено в Детско поделение за интензивно лекуване (ДОИЛ) към Първа детска клиника в УМБАЛ „ Св. Марина “ – Варна. Там е и 7-годишната му сестра . Двете девойки са признати в лечебното заведение в късния следобяд през вчерашния ден с остри признаци на повръщане, коремна болежка и неразположение. Съмненията на медиците са за интоксикация или остра хранително излъчена зараза.
Районната прокуратура в Генерал Тошево управлява досъдебното произвеждане за гибелта на умрялото дете.
Междувременно стана ясно, че районната прокуратура в Генерал Тошево управлява досъдебно произвеждане във връзка гибелта на малолетно момченце.
Започналото следствие ще открива аргументите и събитията, довели до гибелта на 9-годишното дете.
В къщата в село Кардам, където е умряло деветгодишното дете, се отглеждат общо 6 деца на възраст от 4 до 13 години. Основно грижи за развъждане на децата полагали техните баба и дядо – на 63 и на 53 години. Те към този момент са разпитани. Извършени са и два огледа в къщата. Условията за живот в нея не са изключително удобни за развъждане на шест деца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР