В младостта си Нели Рангелова бе копие на Деми Мур.

...
В младостта си Нели Рангелова бе копие на Деми Мур.
Коментари Харесай

Нели Рангелова била копие на Деми Мур, а днес я сравняват с Ани Салич

В младостта си Нели Рангелова бе копие на Деми Мур. Чувала го е самата тя. И е изтъквала, че разликата посред им е, че не се е снимала чисто гола за нито една корица. Затова пък Нели е имала много разголени снимки, за които е театралничила с едвам затулен бюст. По-любопитното е, че към днешна дата изпълнителката на „ Мой стих ”, която този септември чества 61-вия си рожден ден, е сравнявана с Ани Салич, видя HotArena.

Двете фактически много си наподобяват, само че и тук има основна разлика. Ако емблематичната водеща на вести преди в Би Ти Ви, а през днешния ден в Нова тв, залага на строго елегантната визия, без никакви волности, Нели става все по-смела в избора си на тоалети.

„ Може би в действителност самочувствието на дамата идва в по-зрелите й години. Аз да вземем за пример, в никакъв случай не бих се снимала в тези години единствено с едни перли, до момента в който в зрелост го направих и го направих със самочувствие ”, споделяла е звездата на родната сцена, визирайки клипа към песента „ Сладка неточност ”. Това не е първият път, в който изненадва със самоуверен тоалет. Преди това феновете й я видяха в „ Бум-бум ” с много изрязана рокля, от чието деколте гърдите й безусловно преливаха от всички страни. Интересното е, че до момента в който преди Нели залагаше на секси визия най-вече на сцената и в клипове, през днешния ден го прави и в всекидневието си. Хитовата певица, която неотдавна е измежду панелиститите в предаването „ На кафе ” смайва сътрудници и фенове с привлекателните си тоалети. Само за последните няколко дни Нели блесна с къса черна рокля с надълбоко деколте и друга в алено, само че шит със същата спестовност откъм плат.

„ С огромно предпочитание, дебелоглав, воля, непримиримост... Все отново би трябвало да давам кураж на всички наборки . Да им кажа, че животът постоянно би трябвало да бъде прекрасен, че би трябвало да бъдем обичани, мечтани, харесвани и че годините не значат безусловно нищо ”, споделяла е Нели. Тя е допълвала, че се усеща млада, в ужасно положение на духа, в добра физическа форма, която поддържа с апетит и спорт. „ Трябва да обичаш себе си, с цел да могат и другите да те обичат ”, изтъквала е най-важното изискване певицата.

Нели Рангелова постоянно е говорила намерено за всичко – и за професионалния си път, и за персоналния си живот. Както е споделяла, че не е първата в естрадата, която е нараснала бюста си. Преди нея имало други две колежки, само че те и до през днешния ден не желали да разкрият тази загадка. С безусловно същата искреност Нели е признавала, че зад този интервал на естетика, в който е през днешния ден, се крие един различен много сложен и непосилен. Когато се разделила с първия си мъж Йордан Капитанов, с който подписват брак на сцената на „ Златния Орфей ” през 1982г., Нели изпаднала в меланхолия. Отчаяла се, споделяла е самата тя. „ Аз взех решение, че никой повече няма да ме вземе, ще остана по този начин... Започна се едно ястие... Преди да срещна Георги, аз бях 78 кг. Бях решила, че краят на този брак. Всичко е свършило и край за мен към този момент няма нищо. Какви нелепости! ”, тюхкала се е хитовата певица, която печели „ Златния Орфей ” през 1982 година
И тъкмо за него е споделяла, че в случай че Бог я беше срещнал с любовта й Георги Бочуков по-късно, през днешния ден тя щеше да е още по-голяма звезда. Нели има солидни причини. Мъжът й е нейна опора и поддръжка във всичко. Тя безусловно черпи сила от него и ден разлъка им е допълнително. Певицата даже е споделяла, че Георги я лекувал с ръце. Когато изпитвала болежка, да вземем за пример в корема, той слагал топлата си длан на мястото и незабавно й минавало. „ В момента, в който видях Георги и се влюбих, да видиш по какъв начин за една година се отслабва 20 кг. Влизаш във форма и грейваш. И по този начин 26 години към този момент ”, споделяла е Нели с усмивка.

Срещнали се на вечеря след благотворителен концерт, на който Нели се изявила с Георги Христов. „ Като ме видял, си споделил: „ Боже, кой скапе тази хубава жена? ”, предавала е Нели думите на мъжа си, който той й споделил, несъмнено, много по-късно. Тогава, когато се срещат на въпросната вечеря, Нели била съкрушена от него. „ Ток ме удари... Абе високи волтажи ”, признавала е Нели за момента, в който той седнал против нея, усмихнал се и на брадичката му цъфнала трапчинка. „ Това ми е уязвимост, апропо ”, откровена е била постоянно певицата.
Секунди след този сантиментален първи момент последвало разочарованието. Георги Бочуков се показал като женен мъж с три деца. Нели незабавно побутнала сътрудника си Георги Христов да си потеглят по-бързо. „ Трябваше да мина през доста любови, с цел да намеря тази... Мама, Бог да я елементарни, споделяше на времето: „ Нели, майче, за тебе ергени не се откриха ”. Моята карма е и друга. Винаги съм се влюбвала в обвързани мъже. Най-големите ми любови са били такива ”, признавала е певицата. Затова, когато схваща, че красивият мъж на вечерята е фамилен, Нели бързо се отрезвява. Георги Бочуков обаче не се отхвърля. В продължение на цели три месеца звъни на Нели. Поддържат чисто другарски връзки. Докато най-после певицата решила да се съобщи. „ Голямата обич не е единствено пърхането на пеперудите. Това, което ти дава крила, само че в това време и те приземява ”, споделяла е тя.
Нели е признавала, че надълбоко осъзнава какво е предизвикала с тази обич. Изтъква още, че е извънредно признателна на мъжа си за това, че е съумял по този начин да направи нещата, че през днешния ден с някогашната му брачна половинка и трите му дъщери да са в извънредно положителни връзки. Изпълнителката приема децата на мъжа си като свои. И даже фамилно, с общия им наследник, ходели на море.

И в професионалния си живот Нели Рангелова постоянно е търпяла несполуки преди огромни победи. Преди да тръгне за фестивал в Съединени американски щати, да вземем за пример, който и спечелила, се разболяла, даже прекарала няколко дни в болница и безусловно от там тръгнала за летището. Преди собствен концерт в НДК, Нели отново постъпила в болница, поради световъртеж и проблеми с вътрешното ухо. Спомня си добре и по какъв начин на времето спрели тока тъкмо преди да излъчат рецитала му по Българска национална телевизия. „ Нели на сцената е по-претенциозна, капризна, работлива ”, споделяла е певицата. А Нели в живота е тази, която върви сама до супермаркета, приказва си с продавачките, купува си цветя и възнамерява фамилни пътувания, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР