В Младежки театър започнаха репетиции на нов спектакъл, по песни

...
В Младежки театър започнаха репетиции на нов спектакъл, по песни
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

В Младежки спектакъл започнаха подготовки на нов театър, по песни на Стефан Вълдобрев. Българска художничка взе участие във фестивала Анима Мунди, в границите на Международното Биенале във Венеция..
Българска диря в Кан изпълнителият шеф на София Филм Фест – Мира Сталева е поканена в журито на Асоциацията на арт кината. " Квадрат на квадрат ”. Тея Трошанова посвещава новата си сбирка на едновековния празник на придвижването Баухаус.
„ Нависоко ” се цели новата ария в осъществяване на Миро и Койна Русева.

В Младежки спектакъл започнаха подготовки на нов театър, по песни на Стефан Вълдобрев, взаимна продукция с Пловдивския спектакъл. Заглавието е от шлагера „ По- бавно ”, а с режисурата се заема персонално Владимир Люцканов.

Българска художничка взе участие във фестивала Анима Мунди, в границите на Международното Биенале във Венеция.. " Благовещение ” на Станислава Стоянова ни показва в влиятелната селекция. Една творба метафора, въодушевена от италианския подем, с концепцията за основаването, умеенето да твориш, само че и да пазиш и съхраняваш. Изложбата се разгръща в двореца Ca` Zanardi.

Българска диря в Кан изпълнителият шеф на София Филм Фест – Мира Сталева е поканена в журито на Асоциацията на арт кината. За първи път ще връчат премия в формалната селекция на фестивала.

Квадрат на квадрат ”. Тея Трошанова посвещава новата си сбирка на едновековния празник на придвижването Баухаус. Дизайнерката показва почитта си към основателите на модерното мислене в архитектурата и дизайна.

„ Нависоко ” се цели новата ария в осъществяване на Миро и Койна Русева. Актрисата прави своя дебют на поп сцената, звездни музиканти се включват в записа на „ Нависоко ”, по текст и музака на Биляна Ангелова. Чувствен, трагичен клип под режисурата на Васил Стефанов и Стефка Николова показва песента за невъзможната обич. Роди се нов музикален дует, чакаме и театрално продължение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР