В мислите си имаме планове, които претегляме като реалистични, но

...
В мислите си имаме планове, които претегляме като реалистични, но
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 юни

В мислите си имаме проекти, които претегляме като реалистични, само че излязат ли на открито, упованията ни се оказват ненадеждни.

Причините са разнообразни. За страдание, тях не можем да отстраним, само че можем да създадем друго: да се придържаме доста покрай обстановките в делника.

За задачата е належащо да контактуваме повече, да събираме директни и косвени усещания за събитията и да претегляме изискванията, в които сме попаднали като даденост, а не като големина, която можем да изменим.

Овен – Не давайте “газ ”, до момента в който действате по дилемите. Енергията, с която разполагате, ви е нужна за стабилизиране на общото положение, за поддържане на тялото в кондиция. Периодът е несъответствуващ за професионални начинания.

Телец – Вие се пробвате да се концентрирайте и да разчетете личните си мисли, да разберете смисъла на прекарванията. Денят ви е надвишаващ със събития, само че нито едно не е от значително значение за бъдещето. Живейте за момента.

Близнаци – Всичко, което се случва, е някакси далечно, не ви визира директно. Дните нямат добра основа за значими решения, които да повлияят в позитивна посока на бъдещето ви. Въздържайте се от използване на финансови принадлежности.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР