В мишена на атаката се превърна авторитетната компания „Юроамерикан“ АД,

...
В мишена на атаката се превърна авторитетната компания „Юроамерикан“ АД,
Коментари Харесай

Съмнителна група бизнесмени тормозят известна застрахователна компания!

В цел на офанзивата се трансформира авторитетната компания „ Юроамерикан “ АД, която неотдавна смени притежателите си и бе добита от мощен американски капиталов фонд.

Компанията към момента не развива активност на българския пазар заради своето преструктуриране е нападната подло от не от кого да е, а от някогашният й притежател Стоян Стайков. Медийни изявления свързват въпросното лице със скрит план против министър-председателя Борисов и настояват, че е засичан на среща със скандалния банкер дезертьор от родното правораздаване Цветан Василев.


Теодор Георгиев

От оперативна информация излиза наяве, че откакто Стайков продава сдружението на новите притежатели, инициира невиждана офанзива против него като кара някогашния му шеф Румен Гълъбинов да подава тъжби и сигнали в Комисията по финансов контрол, за които се подозира, че са изфабрикувани и не почиват на никаква причини и документи.

Стайков и Гълъбинов бяха тези, които продадоха застрахователната компания на американския фонд преди няколко години, а през днешния ден е пробват да тормозят от Виена и даже да притискат новите притежатели, като непрекъснато им желаят облаги, в подмяна на които обилно им дават обещание „ мощни политически подкрепи “ у нас и в чужбина.

Двамата се показват като отявлени бранители на съветските геополитически иикономически ползи в Източна Европа, а преди време Стайков даже бе едно от лицата, които имаха неприкрит интерес от закупуването на „ Токуда банк “ в България.

Неофициално стопански наместник на Стоян Стайков в България е точно Румен Гълъбинов, като последният движи и всички бизнес каузи на скрилият се във Виена „ съветски човек “ Стайков. Той и до през днешния ден дава обещание на Гълъбинов, че с помощта на позициите си в Москва, родният икономист може да разчита на големи подкрепи и финансови дивиденти от съветска страна.


Румен Гълъбинов

Всъщност, тук се крие и повода за мощната офанзива на Гълъбинов към новите американски притежатели на застрахователна компания „ Юроамерикан “ АД. Икономическият анализатор внимателно бил съобщил на американците, че в случай че те не си партнират с него, той щял да предприеме безскрупулна атака против тях, като доста скоро „ Юроамерикан “ щяла да остане без лиценз. Гълъбинов наплашил още американците, че щял да им попречи да проработят на българския пазар. Той направил това посредством своя приближен човек Теодор Георгиев от Дупница, като с цел да потвърди сериозността на желанията си, Гълъбинов към този момент даже бил входирал няколко изцяло измислени тъжби в Агенцията за финансов наздор.

С тези си дейности Стоян Стайков, Румен Гълъбинов и Теодор Георгиев към този момент били привлекли вниманието, освен на нашите, само че и на няколко непознати профилирани служби, написа уеб сайтът "Nbox ".

Въпрос на време е да забележим до къде ще стигне оперативна разработка „ Гълъбите “, както на смешка запозанати назовават тримата „ сътрудници “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР